Portofoliu

Giraf

O campanie social media pentru apa minerală Zizin. Serie premiată de două ori cu aur și un argint la festivaluri de publicitate. Milioane de views, zeci de mii de likeuri și comenturi. Simpaticul Giraf e o producție Popixar Studio, Mullen Lowe Romania și Ape Minerale Zizin.

Productii TV

Animat Planet Show este unicul serial TV animat din România, care a fost difuzat timp de 7 sezoane pe postul Antena 1. A fost făcut în colaborare cu trupa DIVERTIS și regizorul Tudor OM. Popixar a mai asigurat animația și miniseriei animate din emisiunea Mondenii, difuzată pe postul Prima TV.

Videoclipuri muzicale

Trupe ca “Vama” sau “Fără zahăr” au beneficiat de videoclipuri animate de Popixar Studio.

Video explicative

Un video explicativ este un scurt film animat sau nu, care se axează pe explicarea unei idei de afaceri, de folosire a unui produs sau a unui concept, într-un mod simplu, activ și convingător, folosind un limbaj clar și concis; atrăgător și atractiv vizual ce atrage rapid atenția spectatorului.

Productii video

Așa cum ne-am lăudat, studioul nostru a lărgit aria de content vizual și de doi ani produce content video filmat. Filmulețe de promovare, campanii publicitare dar și filme artistice de producție proprie și coproducții.